I dag gjorde jag en så otroligt god kyckling-gryta, ska försöka komma ihåg vad jag pulade ned i den....
Kycklinglårfilè (som jag skar ned lite) 1 st paprika (hade en orange i kylen) Färsk ananas (bara så gott) curry cayennepeppar sambal oelek sweet & sour ovster sauce sveet chili sås, spädde på sen med vitt vin å vatten... och rosèvin som jag köpt och inte tyckte att var så himla gott...
Stek ihop allt i en gryta, och smaka av med kryddorna. Jag gjorde en redning av lite potatismjöl.
Koka riset först 10 minuter i saltat vatten, sila av och tillägg olja i kastrullen och i med riset som eftekokas med en handduk mellan kastrull och lock för att ta upp fukten i 10 minuter..... |
1 kommentar:
Vilken fantastisk och enkel procedur för att få riset mindre fuktigt. En handduk mellan lock och ris!!! Ska prova det nästa gång.
Ruth i Virginia
Skicka en kommentar