Grädda i 225 grader, hur länge beror på ugnen, bara att hålla ett öga på plåten. Brödet blir jättegott och en höjdare till frukostbordet. Lycka till med Rantamors långpannebröd. Tisdagstema. |
Grädda i 225 grader, hur länge beror på ugnen, bara att hålla ett öga på plåten. Brödet blir jättegott och en höjdare till frukostbordet. Lycka till med Rantamors långpannebröd. Tisdagstema. |
6 kommentarer:
Vilket bra recept! Har i alla fall russin hemma, sedan julens glöggdrickande ... och det andra kan man ju köpa i vilken affär som helst. Bröden ser jättegoda ut och jag gillar smidiga recept.
Åhh, smaskens! Och ett recept jag tror jag skulle kunna ge mig på! Ingen surdeg, ingen krånglig utbakning, det receptet snor jag!
Mmm så gott det verkar. Ska jag testa, men jag tror jag byter ut russinen mot solroskärnor.
Hej, fick ta lite habrovinklar för att hamna här på rätt sida, men skam den som ger sig. Jag beundrar alla hemmabagare, det doftar underbart och smakar ännu bättre!
Russin? inte nussin,,,ja så har jag bestämt sagt sedan jag var liten - inga russin i min mun :)
men de måste väl gå att utesluta dem.
Kramiz
Härligt hemgjort bröd, liknar det jag gör ibland.
Ps. De fina vantarna använder jag även vid datorn :) Ds.
Skicka en kommentar