Av alla pajer jag har gjort kan jag nog med gott samvete säga att denna paj är den godaste av dom alla. Det började med att jag tog ut en liten nackbit av ren ur frysen, gjorde skav på den, och stekte yta, kryddade me salt och peppar, slog på 3 dl vatten och 3dl rött vin, sen fick det puttra på tills att det var alldeles mört. (som Rantafar uttryckte sig det blev som ett pullad pök...)
Sen stekte jag ett paket bacon ,med gula kantareller, och blandade i med köttet. |
1 kommentar:
Tur att jag just har ätit en äggsmörgås med sill på, för annars skulle jag äta upp datorn allra minst bara av att titta på bilden av det goda och sedan läsa innehållet. Vilken matkonstnär du är bästa Rantamor. Rent av livsfarlig!;)
Måste förstås söka upp en nacke jag också i frysen. Det blir inte ren men någonting annat liknande
Ha det allra bäst!
Skicka en kommentar