En god kycklingpaj börjar med ett gott skal runtikring, och jag gillar att inte just skalet tar någon plats, så därför detta recept.
100gr smör 2dl sojamöl
Arbeta snabbt ihop degen och tryck ut i pajformen. Idag hade jag kyckling från helgen att lägga i och en äggstanning av 3 ägg och 1dl vatten och 2dl grädde pizzakrydda och flingsalt och riven ost oppipå + pizzakrydda. 25 minuter i ugnen, men prova er fram. Äggstanningen ska ha stannat.
Serveras med en god sallad och fetaost.
Mycke, mycke gott. |
4 kommentarer:
Detta låter , och ser lika gott ut som allt annat här.
Hejsan vilken fin blogg =) Den pajen ser god ut =).
Jag gjorde en pestopaj häromdagen från Arlas kök, GI. sätt och den vart väldigt mumsig =).
Ha en bra dag. kram (Trollsfamiljen)
Jag har varit så dålig på att titta in här. Inte av ointresse, mera av brist på tid....vill ju så gärna se vad du har för mat på gång. Kycklingpajen låter förträffligt god, ska testa absolut
PettasKarin
Oj så gott det låter, ska kanske prova. Måste först köpa mera Sojamjöl, har ju aldrig vad jag minns gjort en paj.Kanske fixar det med Ditt recept.
Du får veta hur det går, det blir inte idag i alla fall.
Kram Mi
Skicka en kommentar