torsdag 11 december 2014

SMAKRIK FISKGRATÄNG .

Gjorde en riktigt god fiskgratäng på sikfilèer ikväll.
Måste skriva upp vad jag blandade ihop så jag kommer ihåg till nästa fiskmiddag.

Smorde en form och i med 2 sikfilèer
Sen tog jag 1 burk Crème Fraiche som jag vispade så den tjocknade
hackade en fetaost i små bitar och vispade i
tillsatte 2tsk Tapenade , (soltorkade tomater)
salt, peppar, dragon, persilja och dill.
På med smeten på fisken och så strödde jag över sesamfrön.
In i ugnen 200 grader i 20 minuter.
Serverade till pressad potatis och kokta grönsaker.

Underbar gratäng med mycket smak !!
Pröva, och Lycka Till.

Tjingelingen från Rantamor.

1 kommentar:

Anonym sa...

Gillar friskgratäng väldigt mycket.
Hur stor är en burk Creme fr. och hur stor är en fetaost?

Ruth i Virginia