fredag 8 mars 2013

Bräserat renkött med potatismos.....

Kvällens vin blev det vinet vi dragit på lite...
en Italienare...
en riktigt god och smakrik.
Jag tyckte att den hade en smak av choklad och...ja jag vet inte riktigt,
men den var då jäkligt god.
Och vinet passade till maten,
jag hade bräserat renkött och kokat ned allt med grädde...
kryddat med salt å pepper och lite grillkrydda med chili.....
Serverad med potatismos som Rantafar hade behandlat på sitt eget sätt....
Broccoli och lingonsylt.
Alla smaker låg bra med varann, och sen om dom knullade ihop sig eller inte...
det skiter jag i.
Vi njöt å slickade våra tallrikar.
Efterrätten blev ikväll en vaniljpanacotta med en massa goda bär....

Tjingelingen vi kommer att somna med stinna magar...

5 kommentarer:

BP sa...

Om du fortsätter så här blir du snart kontaktad av en stor mattidning där de behöver både duktiga fotografer och nya recept.
Nu testar vi...

BP sa...

Jamen du ser - grattis, ingen ordverifiering kvar. Din dotter kommer att vara riktigt stolt över dig och det är jag med!

Camilla (Rantis) sa...

Men muuuuums så gott å så fina foton...
Käkade 1-3 kåt från Järvsöbonden i kväll, gott det med!
Kramen på er!

Anonym sa...

Ren....låter fantastiskt gott och spännande att ha hemma för tillredning. Skulle kanske ta och köpa hem.
Du kan du......både fota och tillreda, underbart!
Ha de gott
Ann-Louisekram

Skärgårdsbilder från Oskarshamn sa...

- Halloj i norr.
- Det blev en matblogg. Vad kul !
Fina bilder både här och på den andra bloggen.
- Ha en fortsatt bra dag !!!
Hälsar Henning och Blondin-Ida...:o)