Söndagsmat brukar rätt ofta bli lite ihopkrafsat från kylskåpsrester, förrivärden, på stenåldern, skulle det ju vara en söndagsstek, snyggt å prydligt på en nystruken vit dukjävel. Idag blev det något som jag döper till, Täckgömma. Hittade potatismos som jag vispade ned två ägg i rev ned lite lagrad ost i också, lite salt och dragon. Under täcket gömmer jag köttfärssåsen som blitt över i sportlovsveckan. In med hela täckgömman i 225 graders ugn i 25 minuter. |
2 kommentarer:
Man måste ju vara praktisk och ta vara på vad som finns i kylskåpsgömmorna. Så gör vi också idag, vet ännu inte vad som blir i vår gömma men någonting liknande är på gång. Det fanns lite rödbeta, svamp, broccoli, bacon, ost....det blir nog gott. Det här med!
Härlig matblogg, så chosefri och precis som det är för de flesta
Väldigt kul variant på hänt i veckan ,kram Nette
Skicka en kommentar