lördag 9 mars 2013

En redig Rantafarslunch...

En Rantafar lunch,
grillad korv och grillad spröd macka som vi bredde smör på som smälte....
Så till receptet...
1, Korv (och det har ingen som helst betydelse vilket korvmärke)
2, en grill fylld med kol eller briketter.
3, bröd, och då finns inga begränsningar, allt duger.
4, smör i vårt fall bregott, bre på bröna så att det rinner smält smör mellan fingrarna.
5, vill man kan man piffa upp lunchen med senap, ketchup eller gurkmajjo.
6, drickat till är helt valfritt, allt utom bröstmjölk för det ska sparas till den nyfödde.
Rantafar hittade en Wiskeykrokus som precis hade poppat upp ur snön...
gissa om han plockade den ???

Tjingelingen.

2 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Det här nog den häftigaste matbloggen jag läst ,(fniss fniss)ha det bra , Nette

BP sa...

Håller helt med Nette! Du har ett helt annorlunda tänk - ja, även vad gäller en (o-)vanlig matblogg.
Nu är just det här inlägget inget för mig - jo, inlägget är det, men inte korvmenyn - å whiskey dricker jag inte heller. Undrar om jag platsar för bröstmjölk;-)